Lær at lave nyrevenlig mad – madkursus med Jesper Kock
Vil du have inspiration til lækker mad, der samtidig passer til en nyrevenlig kost? Kom med, når kok Jesper Kock guider os igennem en dag fyldt med madlavning, gode råd og hyggeligt samvær.
Tid og sted:
Lørdag d. 27. september 2025
Kl. 9.00 – 14.00
Frivillighedens Hus, Perlegade 50, 6400 Sønderborg
(Undervisningen foregår i undervisningskøkkenet og i caféen)
Målgruppe:
Medlemmer af Nyreforeningen, der ønsker at lære mere om nyrevenlig madlavning
Pris:
Oplyses senere i kredsbladet
Tilmelding:
Senest fredag d. 19. september 2025
Kontaktpersoner:
Lilly Mogensen: mail til lillym@stofanet.dk eller tlf. 21 72 03 05
Else Lorenzen: mail til elselo@bbsyd.dk eller tlf. 51 95 44 36.