Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Hverdagen med nyresygdom

19. april @ 19:00 - 20:30

På dette webinar vil to psykologer fortælle, hvordan kronisk sygdom kan påvirke hverdagen og det fælles liv. Bliv klogere på, hvilken betydning sygdom har for hverdagslivet, både for den nyresyge og de pårørende, og hvad du kan gøre for at få mere balance i hverdagen.

Om oplægsholder Alina Cordt
Alina Cordt er uddannet psykolog i 2004 og har i mange år arbejdet med kronisk syge børn og deres forældre samt med krise- og stresshåndtering i familier.
Alina vil tale om det at tackle de udfordringer, man som en familie med kronisk nyresygdom kan opleve i hverdagen. Hun giver redskaber til hvordan I i familien og med jeres børn kan tale om svære følelser og det som gør ondt eller er svært begribeligt.

Om oplægsholder Rikke Rodam
Rikke Rodam er uddannet psykolog i 2012 og har blandt arbejdet med udvikling af pårørende- og selvhjælpsgrupper og med individuel terapi for blandt andet pårørende.
Rikke vil i sit oplæg fortælle om hvad der typisk er på spil når man er pårørende til en kronisk syg, hvordan det kommer til udtryk og hvordan man som pårørende kan passe godt på sig selv, samtidig med at man støtter sin nære.

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til mail@nyre.dk senest den 13. april.

Inden webinaret vil du modtage et link til zoom, som er den online mødeplatform, hvor webinaret afholdes.

Detaljer

Dato:
19. april
Tidspunkt:
19:00 - 20:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Zoom