Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Nyresten

20. april @ 16:00 - 17:30

Få indblik i hvad det vil sige at have nyresten, når overlæge Kim Hovgaard Andreassen gør os klogere på sygdommen. På webinaret vil han komme ind på de mange forskellige årsager til nyresten, behandling, forebyggelse og hvad man selv kan gøre for at nedsætte risikoen for at danne nyresten.

Derudover vil der være en personlig fortælling fra en nyrestenspatient, som fortæller sin historie om hvordan man tackler hverdagen i forhold til familie og arbejdsliv, når man har hyppige nyrestensanfald.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål til begge oplægsholdere.

Tilmelding

Det er gratis at deltage. Tilmeld dig ved at sende en mail til mail@nyre.dk senest den 15. april. Inden webinaret vil du modtage et link til zoom, som er den online mødeplatform, hvor webinaret afholdes.

Om oplægsholder Kim Hovgaard Andreassen

Kim Hovgaard Andreassen er speciallæge i urologi og kirurgi, og har mere end 20 års erfaring med behandling af nyresten. Kim har i mange år været arrangør og underviser på talrige kurser om nyresten og nyrestensbehandling, og er forfatter til flere artikler og lærebogskapitler om nyresten, både i Danmark og internationalt.

Detaljer

Dato:
20. april
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Zoom