Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar om patient- og lægemiddelskader

29. november @ 16:00 - 17:30

Webinar om patientskader

Bliv klogere på reglerne omkring patient- og lægemiddelskader samt mulighederne for erstatning på dette webinar, hvor vi har inviteret advokat Søren Kroer til at fortælle om emnet.

Mange patientskader anmeldes ikke på grund af manglende viden om, hvornår der er tale om en patientskade, og hvilke erstatningsmuligheder der er. Myndighederne har selv skønnet, at det kun er cirka hver 5. patientskade, der anmeldes. Der er altså mange patientskader, som aldrig anmeldes.

På webinaret vil Søren Kroer fortælle om patient- og lægemiddelskader, hvilke erstatningsmuligheder der er samt klagemuligheder ved afgørelser fra Patienterstatningen. Derudover vil Søren Kroer gennemgå nogle af de aspekter, som man måske ikke lige tænker over. F.eks. kan du i nogle tilfælde få erstatning for bivirkninger ved medicin, selv om de er nævnt i lægemiddelkataloget som bivirkninger.

Tilmelding
Tilmeld dig på mail@nyre.dk senest mandag den 20. november. Inden webinaret vil du modtage et link til zoom, som er den online mødeplatform hvor webinaret afholdes.

Om oplægsholderen
Søren Kroer er advokat og har arbejdet med erstatningsret siden 2005, og samarbejder med en række patientforeninger. Som advokat har Søren siddet på begge sider af ”bordet”, da han tidligere har været ansat hos Patienterstatningen og været med til at træffe hundredevis af afgørelser om patientskadesager. Denne erfaring bruger han nu hos Kroer/Fink Advokater, hvor han repræsenterer og hjælper borgere, der f.eks. vil klage over offentlige myndigheder.

 

Detaljer

Dato:
29. november
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Zoom