Vælg en side

Bønnegryde med paprika

 

Bønnegryde med paprika

  • 2 tsk olie
  • 1 spsk god paprika
  • 2 hel kanelstang
  • 400 gram oksesmåkød ((Fx. tykstegsbøf))
  • 2 rødløg i både
  • 2 dl rødvin
  • 4 dl vand
  • 2 oksebouillonterninger ((Vælg dem med mindst salt))
  • 1 rød peberfrugt i tern
  • 1 dåse hvide bønner eller butter beans
  • 1 spsk majsstivelse
  • 2 spsk vand
  • Peber og evt. salt
  1. Svits paprika og kanel i olien i ca. 20 sek. Tilsæt kød og løg og svits i yderligere ca. 3 min
  2. Tilsæt rødvin, vand og bouillon og lad retten koge ved svag varme og under låg i 1 time eller til kødet er mørt.
  3. Tilsæt peberfrugt og drænede bønner til retten og lad den koge, stadig ved svag varme og under låg i ca. 20 min.
  4. Rør majsstivelse og vand sammen til en jævning og rør det i retten. Lad den koge i ca. 2 min. og smag til med peber og evt. salt. Serveres med ris eller brød
Main Course

Billede af opskriften er på vej