Vælg en side

Citruskage

 

Citruskage

  • 175 gram margarine
  • 175 gram sukker ((ca 2 dl))
  • 3 æg
  • 240 gram hvedemel ((ca 4 dl))
  • 1 tsk bagepulver
  • 125 gram sukker ((ca 1½ dl))
  • Revet skal og saft af 1 stk citron og 1 stk appelsin
  1. Margarine og sukker røres blødt
  2. Æggene røres i et ad gangen
  3. Mel og bagepulver røres i
  4. Dejen fyldes i smurt form (ca. 1½ liter)
  5. Kagen sættes ind i ovnen og bages ca. 1 time ved 175°C
  6. Citron- og appelsinskal og saft koges sammen med sukkeret
  7. Kagen afkøles på bagerist, kommes tilbage i formen og lagen hældes over
  8. Lad kagen blive i formen til den har opsuget al væsken

Fosfatindhold pr 100 g er 35 mg fosfat

Kage

Citruskage