Vælg en side

Fyldte sennepssild

 

Fyldte sennepssild

  • Kødnåle eller bomuldsgarn
  • 360 gram sildefileter
  • ¼ tsk salt
  • 1 spsk sennep
  • 30 gram løg
  • 1 spsk frisk persille eller anden frisk krydderurt
  • Salt og peber
  1. Forvarm ovnen til 200°C
  2. Drys sildefileterne med salt og lad dem trække i køleskabet i en halv time
  3. Skyl fileterne og aftør dem
  4. Smør sildefileterne på indersiden med sennep
  5. Hak løget fint
  6. Blancher persillen
  7. Lag løg, persille, salt og peber på fileterne, der lukkes sammen og fæstnes med kødnåle, eller snøres med bomuldsgarn
  8. Læg sildene i et smurt ildfast fad og steg dem i 20 minutter, i midten af ovnen

Billede af opskriften er på vej