Vælg en side

Grillede grøntsager

 

Grillede grøntsager

  • 500 g kogte kartofler i både
  • 1 squash
  • 2 rødløg
  • 1 rød peberfrugt
  • ½ dåse kikærter
  • 3 spsk olie
  • ½ tsk. sød chilipulver
  • ½ tsk tørret rosmarin
  • Lidt salt og peber
  1. Squash og peberfrugt skæres i stænger.
  2. Rødløg skæres i både, der hænger sammen i den ene ende.
  3. Væden hældes fra kikærterne.
  4. Det hele lægges i en pose og der tilsættes olie og krydderier.
  5. Luk posen og vend den et par gange.
  6. Hæld blandingen i en alubakke.
  7. Grøntsagerne grilles i ca. 15 min, vendes undervejs.
  8. Hældes i et fad og serveres med en kold dressing.

Grøntsagerne kan fx serveres med grillet fisk eller kyllingebryst, og med kold dressing.

Hovedret, Salat, Tilbehør, Vegetar

Grillede grøntsager