Vælg en side

Grøn fiskesalat

 

Grøn fiskesalat

  • 70 gram hoki-, torsk- eller kullerfilet uden ben
  • 25 gram frosne ærter
  • 20 gram suppepasta
  • 20 gram porre
  • 40 gram squash

Dressing

  • 2 spsk friskost
  • 2 spsk creme fraiche
  • 1 tsk kapers
  • Rivagotte-sauce
  • Frisk basilikum
  • Salt og hvid peber
  1. Forvarm ovnen til 200°C
  2. Tag ærterne op af fryseren
  3. Damp fisken i ovnen i 10-15 minutter, i et smurt ildfast fad under låg
  4. Afkøl og findel fisken
  5. Kog pastaen i letsaltet vand og køl dem straks af i koldt vand
  6. Afdryb pastaen
  7. Rens og snit porren fint
  8. Damp porren i 5 minutter under låg
  9. Skær squash i tern
  10. Pisk dressingen sammen
  11. Smag dressingen til med basilikum, salt og peber
  12. Bland squash, pasta, porre og ærter sammen
  13. Vend fisk og dressing i
  14. Smag til
Frokost

Billede af opskriften er på vej