Grøn fiskesalat
- 70 gram hoki-, torsk- eller kullerfilet uden ben
- 25 gram frosne ærter
- 20 gram suppepasta
- 20 gram porre
- 40 gram squash
Dressing
- 2 spsk friskost
- 2 spsk creme fraiche
- 1 tsk kapers
- Rivagotte-sauce
- Frisk basilikum
- Salt og hvid peber
- Forvarm ovnen til 200°C
- Tag ærterne op af fryseren
- Damp fisken i ovnen i 10-15 minutter, i et smurt ildfast fad under låg
- Afkøl og findel fisken
- Kog pastaen i letsaltet vand og køl dem straks af i koldt vand
- Afdryb pastaen
- Rens og snit porren fint
- Damp porren i 5 minutter under låg
- Skær squash i tern
- Pisk dressingen sammen
- Smag dressingen til med basilikum, salt og peber
- Bland squash, pasta, porre og ærter sammen
- Vend fisk og dressing i
- Smag til