Vælg en side

Gullasch

Gullasch

  • 500 gram oksekød i tern
  • 600 gram kartofler i tern
  • 1 stort løg
  • 1 spsk paprika
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ liter vand
  • ½ tsk kommenfrø
  • 1 drys salt
  • 4 hele peberkorn
  • 2 gulerødder i skiver
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 laurbærblad
  • 1 fed hvidløg
  • 4 hvedeflutes à 50 gram
  1. Skræl kartofler og gulerødder og rens peberfrugten. Skær grøntsagerne i tern og kog dem i 5 minutter i letsaltet vand. Hæld derefter kogevandet fra.
  2. Steg løget i olivenolie, til det er gyldent. Brun kødet og tilsæt paprika, salt, peberkorn, kommenfrø og vand. Lad blandingen simre under svag varme i ca. 2 timer.
  3. Tilsæt de forkogte grøntsager, hvidløg og laurbærblad og lad retten simre i yderligere 30 minutter.
  4. Servér retten med lune flutes.
Hovedret

Næringsindhold pr. person (Beregningen er før tilberedning)

Energi: 2000 kJ/478 kcal
Protein: 35 g
Fedt: 11 g
Kulhydrat: 63 g
Fosfat: 377 mg
Kalium: 1351 mg

OBS. Næringsindhold er beregnet med tilbehør.

 

Gullasch