Vælg en side

Indbagt kalkunbryst

 

Indbagt kalkunbryst

  • 250 gram kalkunbryst i et stykke
  • 40 gram neutral flødeost
  • ¼ bundt hakket persille
  • ¼ bundt dild
  • 100 gram parmaskinke
  • 1-2 plader butterdej
  • Salt og peber
  1. Forvarm ovnen til 200°C
  2. Gnid salt og peber på kødet og brun det herefter på panden
  3. Med en skarp kniv skæres to længdegående riller i kalkunbrystet
  4. Flødeosten røres med persille, dild, og halvdelen af parmaskinken skåret i små tern
  5. Flødeosten fordeles i rillerne
  6. De resterende skiver skinke pakkes om kødet, som lægges i et smurt, ovnfast fad.
  7. Butterdejspladerne rulles tyndere med en kagerulle, og lægges over kalkunbrystet så det dækker det hele
  8. Kan evt. pensles med æg
  9. Bag i ovnen i 30 minutter, til stegetermometeret viser 75°C
Hovedret

Indbagt kalkun