Vælg en side

Indsamling til børnefamilier og unge, der er ramt af nyresygdom

I december måned samler Nyreforeningen ind til børnefamilier og unge, der er ramt af nyresygdom. Når du støtter vores juleindsamling, bidrager du til, at flere børnefamilier og unge, som har nyresygdom tæt inde på livet, kan få rådgivning, oplevelser og møde andre i samme situation.

Sådan støtter du juleindsamlingen

Ved at støtte vores juleindsamling bidrager du til, at flere børnefamilier og unge, som har nyresygdom tæt inde på livet, kan få rådgivning, oplevelser og møde andre i samme situation.

Du kan overføre dit bidrag via MobilePay til 35346 eller via bankoverførsel reg. nr. 3129 konto nr. 000 927 2100 – mrk. overførslen JULEGAVE.

Du kan også oprette dig som fast bidragsyder.

Hjerteligt tak for din støtte.

Derfor skal du støtte indsamlingen

Børnefamilier, der er ramt af nyresygdom, kan have svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. I Nyreforeningen holder vi arrangementer for hele familien med både fagligt og socialt indhold. Her kan de møde andre familier, få viden om at leve godt med nyresygdom og et stærkt netværk med andre, som forstår deres situation.

”Første gang vi deltog i familiekursus, tog vi med for børnenes skyld, så de kunne se, at man godt kan være i dialyse og transplanteret og have et godt liv. Det var rigtig godt for både min mand og mine børn at se det. Jeg har også fået nogle relationer på de kurser, som jeg kan spejle mig i, og som ved præcis hvordan jeg har det.”
Nyresyg og deltager på Nyreforeningens familiekursus

Unge med nyresygdom og unge pårørende føler sig ofte ensomme og anderledes end deres jævnaldrende. Vi oplever, at de bliver lettede over at møde andre unge, som er i samme situation. I Nyreforeningen rådgiver og støtter vi de unge, og vi holder arrangementer, hvor de kan møde hinanden og se, at de ikke er alene med deres tanker og følelser.

”Jeg synes, det er fantastisk at møde nogle mennesker, jeg slet ikke kendte i forvejen, og så bare føle mig helt tryg og have det så sjovt sammen med dem. Vi har både talt om sygdom og om alt muligt andet.”
Nyresyg og deltager i Nyreforeningens ungeweekend

Vores arrangementer er meget efterspurgte, og derfor kan du hjælpe Nyreforeningen med at hjælpe endnu flere ved at donere et beløb til vores arbejde for børnefamilier og unge.

Nyreforeningen