Vælg en side

Kalkungullash

 

Kalkungullash

  • 200 gram kalkunkød
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • 60 gram løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3½ dl hønsebouillon
  • 120 gram peberfrugt
  • 100 gram selleri
  • ½ dåse flåede tomater
  • Paprika
  • Stødt kommen
  • Persille eller anden frisk krydderurt
  • Salt og peber
  1. Skær kalkunkødet i tern og brun det i fedtstof i en gryde. Tag kødet op.
  2. Hak løg og hvidløg, og svits det let.
  3. Tilsæt kødet igen sammen med bouillon, vand, salt, paprika og kommen, og lad det koge i 10-15 minutter.
  4. Skær peberfrugt og selleri i tern.
  5. Dæk fadet med låg eller folie.
  6. Kog dem i rigeligt vand i ca. 5 minutter.
  7. Lad dem dryppe af, og kom dem i retten sammen med de flåede tomater og lad det hele snurre i 20-25 minutter.
  8. Smag retten til.
Hovedret

Billede af opskriften er på vej