Kalkungullash
- 200 gram kalkunkød
- 1 spsk olie eller oliemargarine
- 60 gram løg
- 1 fed hvidløg
- 3½ dl hønsebouillon
- 120 gram peberfrugt
- 100 gram selleri
- ½ dåse flåede tomater
- Paprika
- Stødt kommen
- Persille eller anden frisk krydderurt
- Salt og peber
- Skær kalkunkødet i tern og brun det i fedtstof i en gryde. Tag kødet op.
- Hak løg og hvidløg, og svits det let.
- Tilsæt kødet igen sammen med bouillon, vand, salt, paprika og kommen, og lad det koge i 10-15 minutter.
- Skær peberfrugt og selleri i tern.
- Dæk fadet med låg eller folie.
- Kog dem i rigeligt vand i ca. 5 minutter.
- Lad dem dryppe af, og kom dem i retten sammen med de flåede tomater og lad det hele snurre i 20-25 minutter.
- Smag retten til.