Vælg en side

Kold grøntsagspaté

 

Kold grøntsagspaté

  • 200 gram linser
  • 2 spsk olie
  • 200 gram løg i tern
  • 300 gram finthakket broccoli
  • 150 gram groft revet squash
  • 300 gram groft revet gulerødder
  • 300 gram hytteost
  • 2 æg
  • 2 æggehvider
  • 2 spsk maizena
  • Salt og peber
  1. Kog linserne efter anvisningen på posen. 
  2. Svits løg i olien. 
  3. Kog broccoli, squash og gulerødder i 3-5 min. 
  4. Bland hytteost, æg, maizena sammen med grøntsagsmassen og linser.
  5. Smag til med salt og peber. 
  6. Beklæd en bageform med bagepapir og hæld massen i.
  7. Bag patéen i ovnen ved 175°C i ca. 40 min.
Frokost, Vegetar

Billede af opskriften er på vej