Vælg en side

Krydderkage

 

Krydderkage

  • 2 æg
  • 45 gram brun farin
  • 75 gram honning
  • ¾ dl oliemargarine
  • 115 gram flødeost
  • 60 gram creme fraiche
  • 200 gram hvedemel
  • 2 tsk kanel
  • 1 tsk ingefær
  • 1 tsk nellike
  • 1 tsk natron
  1. Forvarm ovnen til 175°C
  2. Pisk æg og farin sammen
  3. Smelt og afkøl honning og fedtstof, hvorefter det forsigtigt hældes i æggemassen
  4. Smelt flødeosten over et vandbad og bland det med creme fraiche
  5. Bland mel, krydderier og natron sammen med flødeost-blanding
  6. Kom dejen i en smurt kageform og bag den i 50 minutter
  7. Køl kagen af og rør cremen sammen
  8. Flæk kagen 2 gange på langs og smør cremen ind i mellem
Kage

Billede af opskriften er på vej