Vælg en side

Krydderurtesmør

 

Krydderurtesmør

  • 200 gram blødt smør ((Gerne usaltet))
  • ¾ revet citronskal ((Usprøjtet))
  • 1 håndfuld frisk dild
  • 1 håndfuld persille
  • Groft salt og friskkværnet peber
  1. Skyl krydderurterne og citronen.
  2. Riv citronen og skær krydderurterne fint (det gør intet, at der kommer stilke med – de smager også fantastisk, og reducerer madspild!).
  3. Rør alle ingredienserne sammen.
  4. Lægmassen over på et stykke bagepapir med en spiseske og form det til en rulle vedhjælp af bagepapiret.
  5. Læg rullen på køl indtil du skal bruge den.

Serveringsforslag

Nydes til brød, kød, fisk, pastaretter mm. – kun fantasien sætter grænser! 

Tilbehør

Krydderurtesmør