Kylling enchilada
- 4 tortillas, færdigkøbte
Fyld
- 200 gram kogt kylling uden skind
- 10 gram løg
- ½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
- 4 spsk creme fraiche 18 %
- Timian
- Salt
Sauce
- 1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
- ½ fed hvidløg
- ½ dåse flåede tomater
- Salt og peber
Fyld
- Skær det kogte kyllingekød i små stykker
- Hak løget
- Svits løget i fedstoffet
- Tilsæt kylling og creme fraiche, og smag til med salt og peber
- Hold fyldet varmt mens saucen laves
Sauce
- Svits hvidløg i fedtstoffet
- Tilsæt flåede tomater og blend saucen
- Smag til med salt og peber
- Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og hæld saucen over
Udregnet pr. portion og uden tilbehør: Kalium 530 mg, Fosfat 220 mg
Kan serveres med Timiangulerødder.
Ikke fryseegnet