Vælg en side

Kylling enchilada

 

Kylling enchilada

  • 4 tortillas, færdigkøbte

Fyld

  • 200 gram kogt kylling uden skind
  • 10 gram løg
  • ½ spsk olie eller oliemargarine fx Becel)
  • 4 spsk creme fraiche 18 %
  • Timian
  • Salt

Sauce

  • 1 spsk olie eller oliemargarine (fx Becel)
  • ½ fed hvidløg
  • ½ dåse flåede tomater
  • Salt og peber

Fyld

  1. Skær det kogte kyllingekød i små stykker
  2. Hak løget
  3. Svits løget i fedstoffet
  4. Tilsæt kylling og creme fraiche, og smag til med salt og peber
  5. Hold fyldet varmt mens saucen laves

Sauce

  1. Svits hvidløg i fedtstoffet
  2. Tilsæt flåede tomater og blend saucen
  3. Smag til med salt og peber
  4. Læg fyldet i tortillaerne, rul dem sammen og hæld saucen over

Udregnet pr. portion og uden tilbehør: Kalium 530 mg, Fosfat 220 mg

Kan serveres med Timiangulerødder.

Ikke fryseegnet

Frokost, Hovedret