Vælg en side

Kylling med bulgursalat

 

Kylling med bulgursalat

  • 4 stk kyllingefilet
  • 1 tsk olie
  • 180 gram ukogt bulgur
  • 1 spsk friskhakket basilikum
  • 1 spsk friskhakket mynte
  • 1 citron
  • 1 tsk friskhakket chili
  • 2 spsk olie
  • Friskhakket chili ((til pynt))
  1. Kog bulgur efter anvisning på pakken. Lad det afkøle og bland det sammen med de friske krydderurter, citron og olie.
  2. Steg kyllingekødet på panden til det er gennemstegt. Skær kødet i skiver og bland det i salaten. Pynt med chili – så er der serveret.
Hovedret

TIP Du kan med fordel lave denne bulgursalat i god tid. Salaten har godt af at stå på køl og trække mere smag ud af krydderurterne.

Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)

Energi: 1520 kJ/360 kcal
Protein: 26 g
Kulhydrat: 36 g
Fedt: 14 g
Kalium: 575 mg
Fosfat: 349 mg

 

Kylling og bulgur