Kylling med bulgursalat
- 4 stk kyllingefilet
- 1 tsk olie
- 180 gram ukogt bulgur
- 1 spsk friskhakket basilikum
- 1 spsk friskhakket mynte
- 1 citron
- 1 tsk friskhakket chili
- 2 spsk olie
- Friskhakket chili ((til pynt))
- Kog bulgur efter anvisning på pakken. Lad det afkøle og bland det sammen med de friske krydderurter, citron og olie.
- Steg kyllingekødet på panden til det er gennemstegt. Skær kødet i skiver og bland det i salaten. Pynt med chili – så er der serveret.
TIP Du kan med fordel lave denne bulgursalat i god tid. Salaten har godt af at stå på køl og trække mere smag ud af krydderurterne.
Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)
Energi: 1520 kJ/360 kcal
Protein: 26 g
Kulhydrat: 36 g
Fedt: 14 g
Kalium: 575 mg
Fosfat: 349 mg