Vælg en side

Kyllingemuffins

 

Kyllingemuffins

Lækre kyllingemuffins med grøntsager. Kan spises både til aftensmad og til frokost, måske endda til morgenmad.

  • 1200 gram hakket kyllingekød
  • 1½ stk finthakket løg
  • 3 dl hvedemel
  • 6 æggehvider
  • 1 tsk salt
  • 4 fed knuste hvidløg
  • 6 kogte gulerødder
  1. Tænd ovnen på 200°C (ikke varmluft). Skær gulerødder i tern. Kog dem indtil de er møre. Imens gulerødderne koger, blandes de resterende ingredienser sammen i en stor skål.
  2. Når gulerødderne er kogt, hældes alt vandet fra. Hak dem fint, og bland dem i sammen med resten af farsen.
  3. Fordel farsen i muffinsformene. Muffinsformene kommes på en bageplade. Bag dem i ca. ½ time, til de er gyldne på toppen.

 

Billede af opskriften er på vej