Kyllingeret med karry og kikærter
- 2 tsk olie
- 2 tsk karry
- 2 kyllingebryst uden lage
- 2 finthakket løg
- 1 fed finthakket hvidløg
- ½ L vand
- 1 kyllingebouillonterning ((Vælg den med mindst salt))
- 1-2 spsk friskrevet ingefær
- ½ frisk rød chili hakket
- 1 tsk honning
- 1 stødt gurkemeje
- 1 dåse kikærter
- 2 gule peberfrugter hakket
- 1 spsk majsstivelse
- 2 spsk vand
- Peber og evt. salt
- Kyllingebryst skæres i strimler. Svits kødet i 1 teskefuld olie i cirka 3 minutter. Tag kødet op af gryden. Hæld resten af olien i gryden og brænd karryen af. Løg og hvidløg tilsættes og svitses
- Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt vand, bouillon, krydderrier og lad retten simre i cirka 10 minutter
- Tilsæt de drænede kikærter og peberfrugt. Lad retten simre i cirka 10 minutter. Retten jævnes og smages til med peber og eventuelt salt. Serveres med pasta eller brød