Laks med parmaskinke og hvidløg
- 4 stk laksefilet
- 100 gram parmesan
- Sort peber
- 100 gram rucolasalat
- 200 gram hvedeflutes
- 40 gram smør
- 1 fed hvidløg
- Friskhakket chili
- Tænd ovnen på 200°C. Fold 1 stk. parmaskinke om hver laksefilet og læg dem i et fad. Hæld peber over filetterne. Dæk fadet med sølvpapir og bag det i ovnen i ca. 10 minutter. Bag flute samtidig.
- Knus hvidløg og bland det sammen med smørret. Stil det på køl.
- Anret 4 tallerkener med en bund af rucola og en laksefilet ovenpå. Pynt med frisk chili. Læg 1 stk. flute ved siden af og server retten med hvidløgssmør til.
TIP Du kan med fordel tilsætte retten noget citron. Det giver en ekstra frisk smag.
Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)
Energi: 2065kJ/492 kcal
Protein: 36 g
Kulhydrat: 28 g
Fedt: 27 g
Kalium: 606 mg
Fosfat: 377 mg