Madpandekager
Pandekagedej
- 1½ spsk fløde
- 1 dl vand
- 100 gram maizena
- 1 skal fra hel citron
- Olie eller oliemargarine til stegning
- 1 knsp salt
Fyld
- 150 gram hakket oksekød eller svinekød
- 30 gram løg
- 1 spsk olie eller oliemargarine
- ½ dåse flåede tomater ((hakket i tern))
- Paprika
- 2 spsk majs
- ½ peberfrugt
- Salt og peber
- Evt. maizenamel
Pandekager
- Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen
- Steg pandekagerne på en pande i fedtstof
- Hold dem varme til servering
- Vælger man tortilla i stedet for skal de varmes i ovnen
Fyld
- Hak løg og brun det sammen med kødet, i fedtstof
- Tilsæt tomaterne sammen med alt, peber og paprika
- Kog til det er mørt
- Kog majs og peber i tern, i ca. 5 minutter
- Afdryp og kom det i fyldet
- Smag til og jævn evt. lidt med maizenamel
- Fyldet lægges i en stribe på pandekagerne, der rulles sammen