Vælg en side

Madpandekager

 

Madpandekager

Pandekagedej

  • 1½ spsk fløde
  • 1 dl vand
  • 100 gram maizena
  • 1 skal fra hel citron
  • Olie eller oliemargarine til stegning
  • 1 knsp salt

Fyld

  • 150 gram hakket oksekød eller svinekød
  • 30 gram løg
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • ½ dåse flåede tomater ((hakket i tern))
  • Paprika
  • 2 spsk majs
  • ½ peberfrugt
  • Salt og peber
  • Evt. maizenamel

Pandekager

  1. Pisk ingredienserne til pandekagedejen sammen
  2. Steg pandekagerne på en pande i fedtstof
  3. Hold dem varme til servering
  4. Vælger man tortilla i stedet for skal de varmes i ovnen

Fyld

  1. Hak løg og brun det sammen med kødet, i fedtstof
  2. Tilsæt tomaterne sammen med alt, peber og paprika
  3. Kog til det er mørt
  4. Kog majs og peber i tern, i ca. 5 minutter
  5. Afdryp og kom det i fyldet
  6. Smag til og jævn evt. lidt med maizenamel
  7. Fyldet lægges i en stribe på pandekagerne, der rulles sammen
Hovedret

Madpandekage