Vælg en side

Marinerede grøntsager

 

Marinerede grøntsager

  • 500 gram grøntsager som kan skæres i mindre stykker og koges ((f.eks. blomkål, gulerødder, broccoli, rødbede eller persillerod))
  • 60 gram icebergsalat
  • 30 gram løg
  • 60 gram peberfrugt
  • 20 gram agurk

Marinade

  • 2 spsk olie eller oliemargarine
  • 1 spsk vineddike
  • 1 spsk vand
  • Salt og peber
  • Evt. presset hvidløg
  • Evt. sukker
  1. Skræl og skær grøntsagerne i mindre stykker

  2. Kog dem i letsaltet vand i 5 minutter

  3. Hæld vandet fra

  4. Bland marinaden og hæld den over grøntsagerne mens de stadig er lidt varme

  5. Lad dem trække i mindst en time, og bland med fx icebergsalat, rå løg, peberfrugt og agurk

Hovedret, Tilbehør

Marinerede grøntsager