Vælg en side

Pårørendefælleskab for voksne børn af nyresyge

Dette pårørendefællesskab er et netværk og et frirum for os, som er barn af en person med nyresygdom. Sammen styrker og støtter vi hinanden og du vil møde andre pårørende, som ved hvad det vil sige at være barn af en person med nyresygdom. Du vil derfor kunne møde personer, som du kan spejle dig i, dele erfaringer med eller måske endda få nogle gode råd af. Her kan der både grines og grædes, og alt derimellem.

Vi inviterer til cafémøder og til temaaftener, hvor du kan få faglig viden samt fortælle og lytte til andre med samme rolle.

Deltagelse i fællesskaberne er gratis og alle i fællesskabet har tavshedspligt!

Organdonation med en nyre

Hvem kan deltage?

Fællesskabet vil favne alle, som er barn af en kronisk nyresyg.

Hvor og hvornår mødes vi?

Fællesskabet vil som udgangspunkt foregå online, dog med tanke om at mødes fysisk udvalgte dage. Vi forestiller os, at møderne ligger på en hverdag (man, tirs, ons eller tors.) en gang månedligt, i et omfang af ca. 2 timer. De fysiske møder afhænger af tilslutning, men vi påtænker at mødes fysisk hver fjerde gang.

Første gang vi mødes bliver online d. 26.01.2023.

Kontakt og tilmelding

Hvis dette kunne have din interesse, kan du tilmelde dig ved at kontakte nedenstående. Samme gælder naturligvis også, hvis du har yderligere spørgsmål til fællesskabet.

Faellesskab.nyreforening@gmail.com

Telefon: 21970296