Vælg en side

Pizza med hakket oksekød

 

Pizza med hakket oksekød

Dej

  • 25 gram gær
  • 2½ dl lunt vand
  • 250 gram hvedemel
  • 1 tsk salt
  • 1 spsk olie

Fyld

  • 100 gram hakket oksekød
  • ½ dåse flåede tomater uden væde
  • Basilikum
  • Oregano
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk olie eller oliemargarine
  • 30 gram løg
  • 60 gram peberfrugt
  • 2 spsk revet ost

Dej

  1. Forvarm ovnen til 200°C
  2. Rør gæren ud i vandet, tilsæt olie, salt og mel, og ælt sammen
  3. Tilsæt mere vand hvis nødvendigt, indtil dejen er blød og smidig
  4. Stil dejen til hævning et lunt sted, til den er hævet til dobbelt størrelse
  5. Ælt dejen igennem og rul den ud til 1 stor, eller 2 mindre pizzaer på ½ cm tykkelse
  6. Pensl dejen med olie og læg fyldet på

Fyld

  1. Blend tomaterne med basilikum, oregano og tomatpuré
  2. Hak løget
  3. Svits kødet i fedtstof sammen med løg, knust hvidløg og peberfrugt
  4. Bland tomatsovs og kød
  5. Læg fyldet på bunden og drys evt. med ost
  6. Bag pizzaen i 20-30 minutter

Billede af opskriften er på vej