Vælg en side

Rødspætte-roulader

 

Rødspætte-roulader

  • Kødnåle
  • 200 gram rødspættefilet
  • 75 gram gulerod
  • Citronsaft
  • Salt
  • 1 spsk olie eller oliemargarine
  • 2 tsk maizena

Fars

  • 150 gram hakket laks
  • 30 gram rasp
  • 30 gram revet løg
  • 1 æggehvide
  • ½ dl fløde
  • Salt og peber
  1. Rør fasen sammen, fordel på fileterne, og rul disse sammen fra hale mod hoved
  2. Hold dem sammen med en nål
  3. Skær gulerod i skiver og kog dem i 5 minutter
  4. Sæt fiskerullerne i en stegepande og læg gulerødderne ved
  5. Krydre med salt og citronsaft
  6. Hæld ½ dl vand ved og fordel oliemargarinen over
  7. Dæk panden med folie eller låg, og damp fisken ved svag varme i 20 minutter
  8. Skyen kan evt. jævnes med lidt maizena

Billede af opskriften er på vej