Vælg en side

Sådan kan du også støtte os

Der er næsten ingen grænser, når det kommer til mulighederne for at støtte Nyreforeningen. Du kan altid finde en måde, der passer dig. Her på siden kan du finde forskellige løsninger, der gør det muligt at støtte, uden at det koster dig en krone!

Pårørendefællesskaber og værter
OK Benzin - Støt nyreforeningen

Støt, når du tanker benzin

Vidste du, at du også kan støtte Nyreforeningen, hver gang du tanker brændstof på din bil? Det kan du med et OK Benzinkort. Her kan bilisterne støtte en klub eller forening hver gang de tanker en liter brændstof.

Når du bestiller et benzinkort fra OK Benzin og tilmelder det til Nyreforeningens sponsoraftale, så støtter du Nyreforeningen med fem øre for hver liter, du tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, der betaler støtten. Så længe du husker at melde dit OK Benzinkort til Nyreforeningens sponsoraftale, så gives støtten uanset, om betalingen sker med benzinkortet eller OK-app’en.

”Vi mærker, hvordan mange sender gode tanker til Nyreforeningen. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde både medlemmer og ikke-medlemmer at støtte os, uden det koster dem andet end det, de alligevel skulle have betalt, når de tanker,” siger landsformand Jan Rishave.

Klik HER for at bestille et OK Benzinkort. Og hvis du allerede har et OK Benzinkort og gerne vil have det til at støtte Nyreforeningen, kan du se hvordan du gør HER.

Better Now logo

Start din egen indsamling

Vil du gerne cykle fra Skagen til Gedser, men mangler du en god grund? Er der Tour de Chambre på dit kollegium, men mangler du et tema? Skal du have sølvbryllup, men vil du helst være fri for gaverne?

Her er løsningen. Nu kan du oprette din egen indsamling til fordel for Nyreforeningen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil samle ind og hvor længe indsamlingen skal vare. Pengene går til Nyreforeningens arbejde for mennesker med en nyre- eller urinvejssygdom, pårørende og donorer.

Start din egen indsamling på https://dk.betternow.org/charities/nyreforeningen.