Vælg en side

Salat med bønner og hvedekerner

 

Salat med bønner og hvedekerner

  • 20 gram hvedekerner
  • 60 gram haricovert bønner
  • 3 blade iceberg salat
  • 1/2 rød peberfrugt

Dressing

  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk olie
  • 2 spsk vand
  • 1 tsk citronsaft
  • Sukker
  • Salt
  1. Kog hvedekernerne i vand i 20 minutter. Afkøl dem.

  2. Tag bønnerne op af fryseren og tø dem op. Skal ikke koges.

  3. Snit salaten og skyl den.

  4. Skær peberfrugten i tern.

  5. Bland salat, bønner og peberfrugt forsigtigt med hvedekernerne.

  6. Pisk dressingen godt sammen og server den til salaten.

TIP: Hvedekernerne kan koges dagen før og bønnerne tages op af fryseren. Stilles koldt til næste dag.

Tilbehør

Billede af opskriften er på vej