Vælg en side

Scones med kanel og chokolade

 

Scones med chokolade

  • 300 gram squash
  • ½ dl vindruekerneolie
  • ½ dl vand
  • 200 gram sukker
  • 1 æg
  • 2 æggehvider
  • 200 gram hvedemel
  • 50 gram valnødder ((kan udelades))
  • 1 tsk natron
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 tsk kanel
  • 1 tsk nellike
  1. Tænd ovnen på 225°C (alm. ovn).
  2. Bland de tørre ingredienser i en skål.
  3. Pisk olie, æg og havremælk sammen i en anden skål og vend det i de tørre ingredienser.
  4. Tilsæt hakket mørk chokolade og ælt dejen hurtigt sammen.
  5. Sæt dejen på bagepapir med to skeer.
  6. Bages ved næstøverste rille i ovnen ca. 12 min.

Næringsindhold pr. stk.

Energi: 145 kcal
Kulhydrat: 20 g
Fosfat: 135 mg
Kalium: 40 mg

Kage

 

 

 

 

Scones med kanel og chokolade