Stegt hornfisk i tomatsovs
- 200 gram hornfiskefilet
- 30 gram skalotteløg
- ½ tsk sukker
- 1 dåse flåede tomater
- 1 tsk eddike
- 1 æg
- ½ dl fløde
- Olie eller oliemargarine
- Revet peberrod
- Salt og peber
- Hak løg fint, og steg dem klare i fedtstof på panden
- Skru op for varmen og tilsæt sukker
- Hak i tomaterne og tilsæt dem sammen med eddiken
- Kog i 4-5 minutter
- Tilsæt 1½ dl vand, der koges ind
- Hæld tomatmassen i et ildfast fad
- Pisk æg og fløde sammen, tilsæt salt, peber og peberrod og hæld dette forsigtigt over tomatblandingen i det ildfaste fad
- Skær fisken i passende stykker, og brun dem på panden, inden de ligeledes lægges i fadet
- Grill retten i 2 minutter