Vælg en side

Stegt hornfisk i tomatsovs

 

Stegt hornfisk i tomatsovs

  • 200 gram hornfiskefilet
  • 30 gram skalotteløg
  • ½ tsk sukker
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 tsk eddike
  • 1 æg
  • ½ dl fløde
  • Olie eller oliemargarine
  • Revet peberrod
  • Salt og peber
  1. Hak løg fint, og steg dem klare i fedtstof på panden
  2. Skru op for varmen og tilsæt sukker
  3. Hak i tomaterne og tilsæt dem sammen med eddiken
  4. Kog i 4-5 minutter
  5. Tilsæt 1½ dl vand, der koges ind
  6. Hæld tomatmassen i et ildfast fad
  7. Pisk æg og fløde sammen, tilsæt salt, peber og peberrod og hæld dette forsigtigt over tomatblandingen i det ildfaste fad
  8. Skær fisken i passende stykker, og brun dem på panden, inden de ligeledes lægges i fadet
  9. Grill retten i 2 minutter

Billede af opskriften er på vej