Wokret med okse og grønt
- 500 gram oksekødsstrimler
- 2 spsk olie til tilberedning
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- ½ spidskål
- Peber
- Karry og paprika
- 1 håndfuld frisk koriander
- 150 gram nudler
- Skyl og skær peberfrugt og spidskål i strimler. Kog nudler efter anvisning på pakken.
- Steg oksekød i olie i en wokgryde til kødet er næsten gennemstegt. Tilsæt alle grøntsager og steg retten ved høj varme i 5 minutter. Smag til med krydderier. Bland nudler i retten og rør den godt sammen.
- Pynt med koriander og servér retten straks.
Næringsindhold pr. portion
(beregning er før tilberedning)
Energi: 1848 kJ/440 kcal
Protein: 34 g
Kulhydrat: 35 g
Fedt: 18 g
Kalium: 743 mg
Fosfat: 250 mg