Vælg en side

Aktiv på Nyrelinjen

Som frivillig på Nyrelinjen bidrager du til nærhed og personlig kontakt, som er vigtige værdier i Nyreforeningen. Ved at stille dig til rådighed med din historie og et lyttende øre, støtter du mennesker, som står i et dilemma eller en svær livssituation.

Her på siden finder du informationer, som er gode at kende til i forhold til dit frivillige engagement på Nyrelinjen.

Kontaktpersoner

Du er altid velkommen til at kontakte Nyreforeningens socialrådgiver Jan Jensen på tlf. 50 93 59 50 eller på jj@nyre.dk, hvis du vil høre mere om at være frivillig på nyrelinjen.

Som frivillig på Nyrelinjen får du også et netværk med de andre frivillige på Nyrelinjen. Du kan tage kontakt til øvrige frivillige på Nyrelinjen via mail eller telefon, som du finder på nyre.dk/nyrelinjen. Nyrelinjen har sin egen lukkede Facebook-gruppe ‘Nyrelinjen’.

Glade frivillige

Nyrelinjens Frivilligpolitik

Som frivillig på Nyrelinjen bør du kende Nyrelinjens Frivilligpolitik.

Nyrelinjens frivilligpolitik skaber et fælles fundament for frivillige på Nyrelinjen. Her beskrives hvilke forventninger frivillige kan have til foreningen samt hvilke forventninger foreningen har til de frivillige på Nyrelinjen. Ligeledes beskrives Nyrelinjens rammer og en fælles forståelse af hvad Nyrelinjen kan bidrage med.

Kurser

Introduktionskursus

Kurset er et introduktionskursus for nye frivillige på Nyrelinjen, men kan med fordel også ses af frivillige, som har været på Nyrelinjen i flere år.

Kurset er tilgængeligt online og indeholder følgende moduler:

  • Modul 1: Om at være på Nyrelinjen
  • Modul 2: Spørge godt og lytte rigtigt
  • Modul 3: Psykologiske aspekter af at få en nyresygdom

Kurset kan tilgåes via Nyreforeningens online-klasselokale i Thinkific: https://ingerfair.thinkific.com/bundles/nyreforeningen
Kurset varer cirka 45 minutter

 

Se evt. denne videoguide til at oprette en bruger til online-klasselokalet: