Vælg en side

Pårørendefællesskab i Hovedstaden for partnere i alderen 25-55 år

Dette pårørendefællesskab er for pårørende i alderen 25-55 år. Til fælles har vi alle, at vi er pårørende partnere til mennesker med en nyresygdom. Formålet med netværket er at møde hinanden på tværs, og skabe et fællesskab blandt os yngre, der i højere eller mindre grad er påvirket af vores partneres nyresygdom.

Ønsket med fællesskabet er at lære andre at kende som man kan spejle sig i – et fællesskab hvor du ikke behøver at forklare dig, et netværk hvor du kan spørge til råds, samtidigt med at vi hygger os sammen. Netværkets møder kredser sig om hyggelige aktiviteter, med mulighed for at dele på kryds og tværs alt efter behov. Desuden er der mulighed for at arrangere temaaftener med faglige oplæg med fokus på det at være pårørende.

Ricki, Barbara og Lene i køkkenet

Hvem kan deltage?

Pårørende partnere i alderen 25 – 55 år

Alle i målgruppen er velkomne til at deltage. Man kan tilmelde sig fra gang til gang, og det er gratis at deltage. Der er gensidig tavshedspligt for alle der deltager.

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi mødes ca. en gang om måneden i Stenløse, tæt på S-tog og stor parkeringsplads.

Næste møder:

  • Den 18. september 2023 kl. 17.00 – 21.00
  • Den 23. oktober 2023 kl. 17.00 – 21.00
  • Den 20. november 2023 kl. 17.00 – 21.00

Tilmelding til Ricki Rickithanning@live.dk eller Lene lkaxe@hotmail.com

Hent invitationen her: Invitation til Pårørendefællesskab Hovedstadsområdet

 

Kontakt

Vil du være med eller høre mere? Få mere information eller tilmeld dig ved at kontakte Rickithanning@live.dk (mand, 29) eller lkaxe@hotmail.com (kvinde, 49).

//Værter Ricki og Lene