Vælg en side

Dialyseklinikker

Nyreforeningen driver tre dialyseklinikker i Danmark. Den ene ligger på Fanø i Sundhedshuset i Nordby, den anden ligger i Nordjylland i forbindelse med Skallerup Seaside Resort, og den tredje åbner i Svaneke på Bornholm den 17. juni 2024. Læs mere om de tre dialyseklinikker på denne side.

 

Dialyseklinik på Bornholm

Nyreforeningens dialyseklinik på Bornholm ligger i Svaneke, som er en havneby på det østlige Bornholm. Dialyseklinikken ligger ved havnen, og der er gode parkeringsfaciliteter tæt på klinikken.

Klinikken råder over 3 dialysepladser med dialysemaskiner fra Fresenius. Dialysen har åbent hele året, og vi arrangerer så vidt muligt dialysen efter gæsternes behov for fx dialysedage og -tider.

Dialyseklinikken drives af klinikchef Lenette Ipsen. Lægeansvarlig er speciallæge i nefrologi Kjeld Erik Otte.

Dialysebehandlingen i vores klinik er gratis for dig, da behandlingen betales af din region.

Kontakt

Bornholms dialyseklinik
Gruset 1
3740 Svaneke
Tlf. 92 15 96 05
bornholm@nyre.dk

Hent dialysepapirer

Dialyseordination-Bornholm-2024
Kautionsanmodning-Bornholm-2024

Få medlemsrabat på ferielejligheder

Alle medlemmer af Nyreforeningen får 10 % rabat på booking af ferielejligheder hos Årsdale Søpark og Balka Ferielejligheder, hvis man booker gennem Team Bornholm. Årsdale Søpark ligger 2 min. kørsel fra dialyseklinikken i Svaneke.

Læs mere om Årsdale Søpark her.
Læs mere om Balka Ferielejligheder her.

Oplevelser på Bornholm

I Svaneke, hvor dialyseklinikken ligger, er de lokale fødevarer og kunsten i centrum. Du kan fx besøge byens røgeri, bryggeri, lakridsbutik, bolchekogeri og ismejerier. Ligeledes har mange kunstnere og kunsthåndværkere atelier, værksted eller galleri, som du kan besøge i Svaneke.

Det er desuden nemt at komme rundt på resten af øen, hvor der venter oplevelser for personer i alle aldre. Du kan læse mere om, hvad Bornholm kan tilbyde året rundt hos Visit Bornholm.

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Dialyseklinik i Skallerup

Nyreforeningens dialyseklinik er beliggende i Skallerup Seaside Resort. Klinikken råder over 4 dialysepladser. Dialysen har åbent hele året. Dialysen drives af klinikchef Birthe Nielsen, og du kan også møde sygeplejerskevikarer fra Hjørring og Aalborgs dialyseafsnit. Lægeansvarlig er Birgitte Bang Pedersen, cheflæge på Nyremedicinsk Afdeling, Aalborg Universitetshospital.

Dialysebehandlingen er gratis for dig, da behandlingen betales af din region.

Dialysen Skallerup Klit
Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej, Skallerup
9800 Hjørring
Tlf. 50 93 59 41
dialyse@nyre.dk

Hent dialysepapirer:
Dialyseordination-Skallerup
Kautionsanmodning-Skallerup-2024
Dialysetider

Nyreforeningen udlejer et sommerhus få kilometer fra dialyseklinikken til medlemmer af foreningen. Læs mere om sommerhuset her.

 

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Dialyseklinik på Fanø

Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne og velfungerende Sundhedshus på Vestervejen 1 i Nordby på Fanø. Her er behandlinger og sundhedsydelser samlet på ét sted.

I klinikken bliver du mødt af sygeplejersker, som har mange års erfaring med dialyse. Klinikken er indrettet med 2 dialysepladser, stole og borde, fjernsyn mv.

Vi arrangerer så vidt muligt dialysen efter gæsternes behov for f.eks. dialysedage og -tider, og vi er fleksible i forhold til at tilpasse selve behandlingen og plejen.

Dialysebehandlingen er gratis for dig, da din region betaler behandlingen.

Dialysen drives af klinikchef Elisabeth Ettrup. Lægeansvarlig er speciallæge i nefrologi Kjeld Erik Otte.

Du kan booke feriedialyse på Fanø ved at skrive til fanoe@nyre.dk.

Er du vant til at få HDF-dialyse?
Så kan du få også få det på Fanø.

Hent dialysepapirer:
Dialyseordination
Kautionsanmodning-Fanø-2024

Rabat på sommerhusudlejning

Nogle udlejningsbureauer på Fanø giver rabat på sommerhusudlejning til dialysepatienter. Du kan ringe til det enkelte udlejningsbureau og spørge til deres sommerhuse og om de giver rabat.

Oplevelser på Fanø

På Fanø er der mulighed for en dejlig ferie for både børnefamilier og pensionister. Fanø er ø-ferie med Vesterhavet, brede sandstrande og store naturoplevelser. Fanø har rav, østers, sælsafari, dragebygning, legeland og gode muligheder for at kigge på fugle. Der er gallerier og et kunstmuseum samt de to kulturhistoriske byer Nordby og Sønderho med de flotte og velbevarede gamle huse. Fanø er desuden en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

dialyse på Fanø dialyseklinik