Vælg en side

Dialyseklinikker

Nyreforeningen driver to dialyseklinikker i Danmark. Den ene ligger på Fanø i Sundhedshuset i Nordby, og den anden ligger i Nordjylland i forbindelse med Skallerup Seaside Resort. Læs mere om de to dialyseklinikker på denne side.

 

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Nyreforeningens dialyseklinik er beliggende i Skallerup Seaside Resort. Klinikken råder over 4 dialysepladser. Dialysen har åbent hele året. Dialysen har en fastansat sygeplejerske, Birthe Nielsen, samt sygeplejerskevikarer fra Hjørring og Aalborgs dialyseafsnit. Dialysebehandlingen er gratis for dig, da behandlingen betales af din region.

Dialysen Skallerup Klit
Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej, Skallerup
9800 Hjørring
Tlf. 50 93 59 41
dialyse@nyre.dk

Hent dialysepapirer:
Dialyseordination-Skallerup
Kautionsanmodning-Skallerup-2023
Dialysetider

Nyreforeningen udlejer et sommerhus få kilometer fra dialyseklinikken til medlemmer af foreningen. Læs mere om sommerhuset her.

 

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Nyreforeningens dialyseklinik på Fanø

Fanø Dialyseklinik er beliggende i det moderne og velfungerende Sundhedshus på Vestervej 1 i Nordby på Fanø. Her er behandlinger og sundhedsydelser samlet på ét sted.

I klinikken bliver du mødt af sygeplejersker, som har mange års erfaring med dialyse. Klinikken er indrettet med 2 dialysepladser, stole og borde, fjernsyn mv.

Vi arrangerer så vidt muligt dialysen efter gæsternes behov for f.eks. dialysedage og -tider, og vi er fleksible i forhold til at tilpasse selve behandlingen og plejen.

Dialysebehandlingen er gratis for dig, da din region betaler behandlingen.

Dialysen drives af koordinerende sygeplejerske Elisabeth Ettrup. Lægeansvarlig er speciallæge i nefrologi Kjeld Erik Otte.

Du kan booke feriedialyse på Fanø ved at skrive til fanoe@nyre.dk.

Er du vant til at få HDF-dialyse?
Så kan du få også få det på Fanø.

Hent dialysepapirer:
Dialyseordination
Kautionsanmodning-Fanø-2023

Få 10 % rabat på sommerhusudlejning

Sol og Strand giver 10 % rabat på sommerhusudlejning på Fanø, når du har booket din dialyse i Nyreforeningens klinik. Du skal blot bruge rabatkoden FN, når du booker på deres hjemmeside, så får du automatisk 10 % rabat. Se udvalget af sommerhuse hos Sol og Strand.

Oplevelser på Fanø

På Fanø er der mulighed for en dejlig ferie for både børnefamilier og pensionister. Fanø er ø-ferie med Vesterhavet, brede sandstrande og store naturoplevelser. Fanø har rav, østers, sælsafari, dragebygning, legeland og gode muligheder for at kigge på fugle. Der er gallerier og et kunstmuseum samt de to kulturhistoriske byer Nordby og Sønderho med de flotte og velbevarede gamle huse. Fanø er desuden en del af Nationalpark Vadehavet, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste.

dialyse på Fanø dialyseklinik