Vælg en side

Nyrefællesskab Fredericia

I vores fællesskab møder du mennesker i samme båd som dig. Personer, der enten er nyresyge, i dialyse eller transplanteret. Det er et fællesskab, hvor der er plads til alle og alle følelser. Her er det tilladt at fortælle lige præcis, hvordan man har det, både godt og skidt er velkommen. Vi holder en ordentlig tone, og der er tavshedspligt. Alt der bliver sagt i rummet, bliver i rummet.

Vi har lavet et fællesskab, fordi vi begge synes at det er vigtigt, at der er et sted, hvor man kan mødes med personer, der også oplever livet med en nyresygdom. At vi kan mødes og ikke behøver forklare så meget, fordi andre godt ved, hvordan det føles at leve med en kronisk sygdom. Vi oplevede selv, at vi manglede et  fællesskab, da vi blev syge, og derfor vil vi gerne stå i spidsen for et sådant i vores område.

Vi mødes første gang i Fredericia. Når vi har set, hvem der deltager, kan det være, vi ændrer lokation til et andet sted i Sydøstjylland, alt efter hvor fællesskabets medlemmer bor.

Alle er velkomne.

Overvejer du, om det er noget for dig og har du brug for en snak, inden du tilmelder dig, så kontakt os på mail, og vi kontakter dig via mail eller telefon.

// Værter Laila Jarkass Rasmussen og Gitte Sandholdt

Nyrefællesskab Sydøstjylland

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage uanset alder (over 18 år) og køn. Dog kræver det, at du på en eller anden måde lever med en nyresygdom. Det kan være, at du har nedsat nyrefunktion, er i dialyse eller er transplanteret.

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi mødes næste gang onsdag den 22. august, kl. 19.00-21.00. Vi opdaterer siden med adressen i august. 

Tilmelding inden 15. august til enten Gitte eller Laila

Kontakt

Laila Jarkass Rasmussen: jarkass72@gmail.com, 42 37 32 18

Gitte Sandholdt: sandholdt@stofanet.dk, 41 95 11 04