Vælg en side

Nyrefællesskab Aalborg

Kender du det her: ’Jeg er nyresyg/transplanteret, og jeg vil gerne mødes med nogen, men det er svært at tage det første skridt’?

Sådan havde vi det. Men ved at springe ud i at mødes med andre med en nyresygdom eller transplanterede, har vi erfaret, at det har givet os rigtig mange gode oplevelser. Derfor har vi valgt at starte et nyrefællesskab op i Aalborg og omegn og i Frederikshavn.

På vores cafémøder vil vi udveksle erfaringer og tale om store og små emner, der er relevante for os, som er nyresyge eller transplanterede. Når vi mødes, er vi i et fortroligt fællesskab, hvor alle har tavshedspligt. Der er plads til alle følelser, hvor vi både kan dele glæder og sorger med hinanden.

// Nanna, Jesper og Lars

Hvem er vi?

Jesper Villadsen, 53 år. Har været syg siden 1971. Er transplanteret for 2 gange i 2019. Pædagog.

Nanna Høeg Carton, 45 år. Nyresyg siden 2008. Afventer 2. transplantation. Klinisk diætist.

Lars Teller, 55 år.  Har været nyresyg siden 1997. Er nu transplanteret for 1 gang.

Hvem kan deltage?

Dette fællesskab er for dig, som er nyretransplanteret og er mellem 40 og 60 år. Den 2. maj, hvor vi starter op, vil der være et foredrag (se invitationen nedenfor), og her er alle medlemmer af Nyreforeningen, uanset sygdom og hvor i sygdomsforløbet du er, meget velkomne.

Hvor og hvornår mødes vi?

Vi er et fællesskab, som kommer til at mødes jævnligt.

Den første mødedato er d. 2. Maj. 2024, kl. 18.00 i De Frivilliges Hus Aalborg, Hadsundvej 35, 9000 Aalborg.

OBS. Foredraget d. 2. maj er fuldt booket ud, og der tages ikke imod flere tilmeldinger. Næste mødedato i fællesskabet meldes ud efter den 2. maj. 

Fordi det er første gang, vil vi lægge ud med et foredrag om kognitive udfordringer hos patienter med kronisk nyresvigt med sygeplejerske Hanne Agnholt og Læge Petra Rössel

Hent invitationen til foredraget her.

Er det noget for dig, eller har du brug for en snak, inden du tilmelder dig, så kontakt os på mail, og vi kontakter dig via mail eller telefon.

Kontakt

Tilmelding senest den 26. april til en af undertegnede:

Kontakt Jesper Baand Villadsen: jbv1@live.dk

Kontakt Nanna Høeg Carton: diatistennanna@gmail.com, tlf: 93 91 84 44

Kontakt Lars: l.teller@outlook.dk