Vælg en side

Aktiv i
Nyreforeningen

Her finder du information og dokumenter, som du kan bruge, når du er aktiv i Nyreforeningen.

Tag et kig i værktøjskassen, hvor du finder alt, du skal bruge som frivillig. Er der noget, du mangler, så kontakt sekretariatet.

Du kan også hurtigt FINDE DIN KREDS’ SIDE HER.

Er du ikke aktiv i foreningen, men ønsker at blive det, så kan vi altid bruge et ekstra sæt hænder. Se mulighederne for frivilligt arbejde.

Værktøjskassen

Slet ikke

Bestyrelsesarbejde

Nyreforeningens Bestyrelseshåndbog 2024

Bilag til Bestyrelseshåndbog:

Standardvedtægter for lokalkredse i Nyreforeningen

Kredsregnskab

Med dette skema indbereretter du kredsens regnskab til Nyreforeningen på mail@nyre.dk. Bemærk: Regnskabet behøver ikke være revideret eller behandlet på kredsens generalforsamling.

Det er en stor fordel for sekretariatet og for revisor, hvis regnskabet indsendes så tidligt som muligt. Revisor udtrækker hvert år en eller flere kredse til revisionsmæssig stikprøvekontrol.

Nyrelinjen

På siden Aktiv på Nyrelinjen finder du informationer, som er gode at kende til i forhold til dit arbejde og frivillige engagement på Nyrelinjen.

Pårørendeværter

På siden Pårørendeværter finder du informationer, som er gode at kende til i forhold til dit arbejde og frivillige engagement som vært for et pårørendefællesskab.

Nyreværter

På siden Nyreværter finder du informationer, som er gode at kende til i forhold til dit arbejde og frivillige engagement som vært for et nyrefællesskab.

Udgifter

Hvis du har udlæg, som bliver dækket af landsforeningen, f.eks. udgifter til transport, så skal du bruge en refusionsblanket.

Refusionsblanket 2024

Udvalg

Her får du overblik over Nyreforeningens udvalg, hvad de arbejder med og hvordan du kan kontakte dem. I alle udvalg sidder der et medlem af Forretningsudvalget, og alle udvalg har valgt en formand. Udvalgene består af frivillige og en sekretær fra sekretariatet.

Hovedbestyrelsen
Forretningsudvalget
Patientudvalget
Pårørendeudvalget
Donorudvalget

Regionaludvalg Hovedstaden
Regionaludvalg Sjælland
Regionaludvalg Syddanmark
Regionaludvalg Midtjylland
Regionaludvalg Nordjylland