Vælg en side

Sommerhus

Lej sommerhus i Nordjylland

Nyreforeningen ejer et sommerhus ved Skallerup Klit i Nordjylland. Huset ligger 600 m fra havet,  12 km. vest for Hjørring og 2 km. fra dialysen i Skallerup Seaside Resort.

Huset, der er bygget i 1999, er på godt 80 kvm, og er opvarmet med el og en stor brændeovn. Huset indeholder i øvrigt alle moderne faciliteter inklusive vaskemaskine, opvaskemaskine og TV. Der er i alt 6 sovepladser i sommerhuset. Et soveværelse med 2 enkeltsenge, ekstra bred dør hertil, et værelse med køjesenge og et soveværelse med dobbeltseng. Der er bord og stole til 8 personer, service og bestik til 12 personer og et helt moderne indrettet køkken. Huset opvarmes om vinteren med pejsebrænde i den store brændeovn.

Sommerhuset er handicapvenligt. Der er flisebelægning ved indgangspartiet samt kørestolsrampe og ekstra bred indgangsdør. Badeværelset er udstyret med hæve/sænke vask, greb ved toilet, bruseniche uden kant samt greb. Der er badebænk på badeværelset og skydedør ind til badeværelset.

For at komme til huset, er det en fordel at have en bil til rådighed. Men det kan også lade sig gøre at komme frem med offentlig transport. Du kan tage toget til Hjørring og enten bus eller taxa det sidste stykke.

Husdyr er ikke tilladt, dog med undtagelse af fører-/handicaphund. Rygning i huset er ikke tilladt.

Turistattraktioner nær Skallerup

Hirtshals ligger kun 15 km væk, og her finder du bl.a. Nordeuropas største akvarium. Nyfangede fisk kan købes ved de små både, der ligger ved kaj for enden af fiskeriauktionen. Hjørring med sin hyggelige, lille gågade og mange fine forretninger ligger 12 km fra sommerhuset.

En rask gåtur langs stranden bringer en til Rubjerg Knude, hvor fyrtårnet, som er totalt tilsandet, ligger. En langstrakt fin sandstrand strækker sig helt fra Skagen og ned til Blåvand.

Du er også tæt på attraktioner som Fårup Sommerland, skulpturparken i Blokhus og Ørnereservatet.

ikke slettes

Priser 2024

Priserne er for en uge.

Uge 1-6: 2.700 Kr.
Uge 7-21: 3.600 Kr.
Uge 22-34: 4.100 Kr.
Uge 35-47: 3.600 Kr.
Uge 48-52: 2.700 Kr.

El: Gældende dagspris
Rengøring (obligatorisk): 700 kr.

Husleje m.m. betales senest 2 måneder før opholdet.
Ved afbestilling senere end 2 måneder før opholdet, refunderes huslejen ikke.
Lejer opfordres til at sikre sig afbestillingsforsikring.

Ansøgning om ophold sker ved henvendelse til Birthe Nielsen, tlf. 50 93 59 41 eller dialyse@nyre.dk.

Huset udlejes løbende. Eneste krav for udlejning er, at du er medlem af Nyreforeningen.

Nyreforeningens dialyseklinik i Skallerup

Har du brug for dialyse, mens du holder ferie i Nyreforeningens sommerhus, kan du booke din dialyse i Nyreforeningens dialyseklinik, som ligger i forbindelse med Skallerup Seaside Resort, blot få kilometer fra sommerhuset. Du kan læse mere om dialyseklinikken og hvordan du booker dialyse her.