Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Hvad savner du i Nyreforeningen? Kom til dialogmøde med os

24. januar @ 17:00 - 20:00

Dialogmøde støttet af Nordea-fonden

Lever du med nyresygdom, nedsat nyrefunktion eller er du pårørende? Så ved du formentlig, hvor meget det i perioder kan gribe ind i hverdagen. Det kan være du har gjort dig tanker om det at have en nyresygdom samtidig med at have et arbejdsliv, finde en partner eller danne familie. Måske fylder det for dig at spise nyresundt, passe på din krop og skabe velvære i dagligdagen. Det er du ikke alene om.

Vi kunne godt tænke os at blive klogere på, hvordan I kan mødes og få mere gavn af hinanden. Derfor inviterer vi til et åbent dialogmøde for alle, for hvem nyresygdom eller nedsat nyrefunktion spiller en rolle i hverdagen – både dem, som selv er ramt, samt deres pårørende.

Del din idé

Vi skaber rammerne for, at I kan få jeres idéer hørt og selv får mulighed for at udføre dem. Måske du længe har drømt om at invitere til cocktail-aften, samtalegruppe om graviditet og nyresygdom, fællesspisning med nyresund mad, et foredrag om at rejse med dialyse eller noget helt andet.

Kom med det, du har på hjerte. Uanset om du har en idé – stor som lille – eller du blot er interesseret i at høre og bidrage til andres ideer, så er du velkommen. Vi har en lille pose penge til at understøtte, at I kan gennemføre de aktiviteter, som der er fælles interesse, tid og kræfter til.

Tag en god ven eller et familiemedlem med eller kom selv og mød andre som dig. Du behøver ikke at være medlem af Nyreforeningen for at deltage.

Har du spørgsmål kan du kontakte projektleder Karen Bangert på kb@nyre.dk

Hvad du har brug for at vide

Hvor: Medborgerhuset på Aalborg Bibliotek (Mødelokale 3), Rendsburggade 2, 9000 Aalborg
Dato: 24. januar 2024
Tid: kl. 17:00-20:00

Der vil blive serveret let aftensmad til mødet.
Af hensyn til forplejning bedes du tilmelde dig senest den 18. januar 2024 via nedenstående formular. Vi har et begrænset antal pladser og tilmelding er først til mølle.

 

Tilmelding til Dialogmøde i Aalborg d. 24. januar 2024

Detaljer

Dato:
24. januar
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Medborgerhuset på Aalborg Bibliotek
Rendsburggade 2
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps