Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Familiekursus i sommerferien – uge 27

1. juli - 5. juli

Familie ved stranden

I 2024 holder Nyreforeningen to familiekurser, ét i Kristi Himmelfartsferien og ét i sommerferien, uge 27. Kurserne er for familier med et barn med nyresygdom, eller hvor mor eller far har en nyresygdom. Familiekurserne har fokus på hele familiens velvære, livskvalitet og trivsel. Kurserne giver redskaber til at mestre en hverdag med nyresygdom. Men vigtigst af alt, er der rig mulighed for erfaringsudveksling og for at skabe netværk med andre familier i en lignende situation. Kurserne byder på faglige og forskellige sociale, fælles aktiviteter på og udenfor centrene.

Program
Endeligt program for familiekurset i sommerferien sendes ud til deltagerne i maj måned. Alle faglige indlæg er ikke helt på plads endnu, og du er meget velkommen til at komme med input til emner, oplægsholdere eller sociale aktiviteter. På sommerferiens kursus lægges de vægt på, at kurset også er en ferie. Vi lægger således vægt på nogle gode aktiviteter sammen og tid til at slappe af og nyde den danske sommer ved havet. Input sendes til kb@nyre.dk gerne inden den 15. april.
Selve kursusprogrammet slutter om torsdagen. Om fredagen er det således muligt at tilrettelægge sin dag individuelt.

Har du spørgsmål til familiekurset, kan du kontakte kursusansvarlig Karen Bangert på tlf.: 92 82 24 61 eller på kb@nyre.dk.

Pris
Voksne og børn over 12 år koster 800 kr.
Børn mellem 2-12 år koster 400 kr.
Børn under 2 år er gratis.
Deltagerbetaling indeholder frokost, middag og ophold (ekskl. morgenmad alle dage. Forplejning torsdag aften og om fredagen sørger du selv for).

Opkrævning for kurset sendes ud efter tilmeldingsfristen og når din familie har fået plads på kurset.

Tilmeldingsfrist
1. maj 2024
Nye familier har fortrinsret til en plads på familiekurset.

Har du behov for dialyse, så har Nyreforeningen en egen dialyseklinik på feriecentret. Vi kan hjælpe dig med at få plads. Angiv derfor ved din tilmelding om du har behov for at komme i dialyse.

Udfyld nedenstående formular for tilmelding til familiekurset.
Bemærk, at vi både holder familiekursus i Kristi Himmelfartsferien og sommerferien. Der er kun mulighed for at komme med på ét af kurserne. Ved tilmelding skal du oplyse hvilket kursus der er din 1. og din 2. prioritet.

Detaljer

Start:
1. juli
Slut:
5. juli
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Skallerup Seaside Resort
Nordre Klitvej 21
Hjørring, 9800
+ Google Maps