Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Har du idéer til aktiviteter i Nyreforeningen? Kom til idémøde med os – AFLYST

16. april @ 16:30 - 19:30

Dialogmøde støttet af Nordea-fonden

Dette møde er aflyst

 

Lever du med nyresygdom, nedsat nyrefunktion eller er du pårørende? Så ved du formentlig, hvor meget det i perioder kan gribe ind i hverdagen. Det er du ikke alene om. Måske har du idéer til gode aktiviteter og fællesskaber som kan være til gavn for dig og andre hvor nyresygdom spiller en rolle i hverdagen, og har du lyst til at føre dem ud i livet sammen med andre? Så kom og fortæl om din idé.

Del din idé
I Nyreforeningen vil vi gerne støtte jeres gode idéer til aktiviteter og fællesskaber. Kom med det, du har på hjerte. Uanset om du har en idé – stor som lille – eller du blot er interesseret i at lytte og bidrage til andres idéer, så er du velkommen.

Vi skaber rammerne for at I kan dele jeres idéer, og kan få mulighed for at føre dem ud i livet sammen med andre. Måske du længe har drømt om at invitere til samtalesalon, foredrag om at rejse med nyresygdom i bagagen, fællesspisning eller noget helt andet. Vi har en lille pose penge til at understøtte de aktiviteter, som der er fælles interesse tid og overskud og til at føre ud i livet efterfølgende.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektleder Karen Bangert på mail kb@nyre.dk

 

Detaljer

Dato:
16. april
Tidspunkt:
16:30 - 19:30

Sted

Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
Aarhus, 8000 Danmark
+ Google Maps