Vælg en side
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Intimitet, nærhed og seksualitet

6. marts @ 16:00 - 17:30

Par holder om hinanden

En nyresygdom kan påvirke ens forhold til krop, intimitet og seksualitet – lige meget om man er i parforhold eller er single. Det kan skyldes nyresygdommen i sig selv, og måske andre sygdomme, træthed og manglende overskud, utilpashed og kropsforandringer efter behandlinger. Derudover kan en del medicin til nyresygdom også have seksuelle bivirkninger. Det er vigtigt at få talt om og finde din/jeres vej til at bevare nærværet og det intime liv.

Alt dette vil sexolog Rikke Thor komme ind på og give forslag til hvad du/I selv kan gøre for at komme videre. Der vil være plads til at stille spørgsmål undervejs. Man er også velkommen til at sende spørgsmålene på forhånd, så sørger vi for at stille spørgsmålene anonymt.

Om oplægsholderen
Rikke Thor er sexolog og har tidligere arbejdet som sygeplejerske. Hun holder mange oplæg i patientforeninger og på rehabiliteringskurser rundt om i landet, om kronisk sygdom og seksualitet.

Tilmelding
Tilmeld dig på mail@nyre.dk. Inden webinaret vil du modtage et link til zoom, som er den online mødeplatform hvor webinaret afholdes.

 

Detaljer

Dato:
6. marts
Tidspunkt:
16:00 - 17:30
Begivenhed Kategori:

Sted

Zoom