Vælg en side

Nyd en dejlig ferie på Kreta med Nyreforeningen

Nyd en dejlig ferie med Nyreforeningen til Kreta, når vi til maj sætter kurs mod Platanias, Kreta.

Platanias er den største af en række mindre feriebyer, som med tiden er vokset sammen på Chania-kysten på Kreta. Vi skal bo på Porto Platanias Beach & Spa og du kan læse mere om området og hotellet på Spies´ hjemmeside ved at klikke HER.

Der er mulighed for ophold af enten en eller to ugers varighed, og vi rejser fra den 6. maj 2023.

Praktisk

Alle rejsende skal være medlem af Nyreforeningen, herunder også ledsagere og ægtefæller. Vi har reserveret plads til alle i hæmodialyse. Er du i P-dialyse, skal du selv bestille væsker m.m.

Der vil som altid være frivillige rejseledere og sygeplejersker med på turen. Alle deltagere skal dog være selvhjulpne eller have medhjælper med.

Uanset om du skal have behandling eller ej, er det vigtigt, at du medbringer det blå EU-sygesikringskort på rejsen.

Pris

Prisen dækker direkte fly, mad ombord, transfer, hotel og morgenmad. Du må medtage 20 kg bagage inkl. max. 6 kg håndbagage. Lokale skatter og afgifter er ikke inkluderet i prisen. Beløbet afregnes på hotellet.

1 uge
Pr. person i delt dobbeltværelse 6.395 kr.
Enkeltværelse 7.995 kr.

2 uger
Pr. person i delt dobbeltværelse 9.995 kr.
Enkeltværelse 1.3865 kr.

Halvpension pr. uge 820 kr.
All inclusive pr. uge  2.260 kr.

Rejse- og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i prisen. Der er ikke mulighed for at tilkøbe forsikring gennem Nyreforeningen. Nyreforeningen anbefaler, at du tegner en årsrejse- og afbestillingsforsikring hos dit eget forsikringsselskab.

Tilmelding

Du skal udfylde en ansøgning på https://nltg.jotform.com/230322889492968 senest den 20. marts 2023. VIGTIGT: Hvis du skal i dialyse, skal du notere det i kommentarfeltet! Så vil du blive kontaktet af Jette Thaarup.

Har du spørgsmål eller har du ikke en computer, kan du sende en mail til jt@nyre.dk eller ringe på tlf. 22 81 46 78 man-tirsdag kl. 10-12 og torsdag kl. 9-15.