Vælg en side

Nyrefællesskab Stevns

Jeg starter et nyrefællesskab op i Store Heddinge. Meningen med mødeaftnerne er at kunne vidensdele med hinanden og sammen udforske hverdagens udfordringer eller bekymringer, for på den måde hver især at blive klogere på at håndtere vores nyresygdom. Det kan være befriende at tale om sygdom med ligesindede. Også om de svære tanker kronisk sygdom bringer med sig. Intet er for småt – og intet er for stort at tale om.

Sammen kan vi skabe et netværk med respekt for hinanden, en hyggelig og imødekommende omgangstone – og naturligvis med tavshedspligt. Indtil videre er gruppen åben for tilgang, men bliver gruppen en succes kan det fremadrettet blive nødvendigt at dele den i flere grupper.

Jeg glæder mig til at se dig! Bente Karla Walsted.

Bente Karla Walsted

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage, blot man er myndig og lider af nyresygdom eller er transplanteret.

Hvor og hvornår mødes vi?

Første mødegang, som var planlagt til den onsdag den 17. april 2024, er desværre blevet udsat pga. midlertidig sygdom. Bente melder snarest den nye dato ud. Gruppen vil komme til at mødes ca. hver anden måned. Har du spørgsmål, er du i mellemtiden velkommen til at kontakte Liv Østergaard på tlf. nr. 92 15 08 54 eller mail lh@nyre.dk.

Adressen er: Tinghuset, Algade 8, 4660 Store Heddinge (få hundrede meter fra tog/bus station).

Kontakt

Nyrevært Bente Karla Walsted
Mail: bentekarlawalsted@gmail.com
Tlf: 5363 9924