Vælg en side

Nyreforeningen søger frivillige nyrevenner

Efter sommerferien udvider Nyreforeningen Nyrelinjen, som er et telefonisk støttetilbud, så man nu også kan finde en at mødes med lokalt – en såkaldt ”nyreven”.

At have en kronisk nyresygdom betyder ikke, at sygdommen står stille. Ofte ændrer en nyresygdom sig hen ad vejen og dermed ændres også den indvirkning, sygdommen har på ens liv. Nye spørgsmål kan dukke op, og man kan få brug for en at snakke med, som har været eller er i samme situation. I Nyreforeningen kalder vi det for en nyreven.

Til en udvidelse af Nyrelinjen søger Nyreforeningen derfor frivillige nyrevenner. Som nyreven skal du måske mødes med et medlem til en kop kaffe eller måske følge et medlem på dialyseafdelingen den første gang.

Som frivillig nyreven håber vi, at du har 2-3 timer at give af hver måned. Nyrevennerne vil modtage undervisning på et kursus, som Nyreforeningen står for den 1. september 2023 i eller omkring Middelfart. Derefter kan nyrevennerne kontaktes af foreningens medlemmer med henblik på at mødes lokalt.

Vi bestræber os på at lave en sammensætning af nyrevenner, som spænder over alle slags erfaringer, nyresygdomme og aldre. Vi opfordrer derfor alle interesserede til at melde sig som nyreven. Læs mere om at være nyreven og tilmeld dig her.

Venner drikker kaffe