Vælg en side

Nyrevenner i København og
på Frederiksberg

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner i København og på Frederiksberg og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

Tina Maibøll

Tina Maibøll (f. 1975)

Tina fik konstateret cystinsten i 1993, da hun var 18 år gammel. I dag behandles hun med kaliumcitrat (Acalca). Tina arbejder som sygeplejerske på Herlev Hospital og kender derfor også til sundhedsvæsenet den vej igennem. Hun har en sejlbåd, men hun rejser også gerne til udlandet, og ellers styrketræner hun, træner taekwondo og passer sin have og drivhus. Hun har to piger, som hun bor sammen med i Taastrup, vest for København.

Kontakt Tina på: tinamaiboll281@gmail.com

Casper Schmidt

Casper Fahlmann Schmidt (f. 1975)

Casper fik nyresvigt som følge af arvelig polycystisk nyresygdom (cystenyrer), som blev diagnosticeret i 1989. Siden da har han været behandlet med blodtrykssænkende medicin, indlæggelse af p-kateder og en transplantation i 2023, som er vellykket. I dag modtager han immundæmpende medicin.

Han har haft polycystick nyresygdom det meste af sit liv, så Casper ved, hvordan det er at leve med en kronisk sygdom, som udvikler sig over tid. Derudover har han også været pårørende til sin mor, der har samme sygdom. Han arbejder fuldtid, er gift og har 3 børn en FT golden retriever og sammen bor de i Hellebæk, Nordsjælland.

Kontakt Casper på: casper.f.schmidt@gmail.com

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.