Vælg en side

Nyrevenner i Nordjylland

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner i Nordjylland og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

Lars Rønnau Teller

Lars Rønnau Teller (f. 1968)

Lars fik konstateret nedsat nyrefunktion i 1997, og i 2003 blev det præciseret som Fokal Segmental glomerulosclerose (FSGS). Han modtog prednizolon mellem 2008 og 2018, hvorefter han kom i dialyse. Han har været både i p dialyse og i hæmodialyse og både hjemme og på ambulatoriet. I januar 2024 blev han transplanteret efter at have været på venteliste. 

Lars bor sammen med sin hustru Karin og kan godt lide at lave havearbejde, at spille kort med vennerne, at være sammen med børnebørnene. Lars holder også foredrag på nyreskole i Aalborg og er med til at arrangere et fællesskab for nyretransplanterede i Aalborg.

Kontakt Lars på: l.teller@outlook.dk

 

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.