Vælg en side

Nyrevenner i Østsjælland

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner i Østsjælland og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

Frank Høxbroe

Frank Høxbroe (f. 1956)

Frank blev som 9årig diagnosticeret med kronisk nyrebetændelse som følge af en halsbetændelse. Frank har ad flere omgange været i dialyse, herunder posedialyse og hæmodialyse. Han har også rejst med posedialyse indenlands og udenlands og været i gæstedialyse i Danmark. Han blev transplanteret i 1980 som 24årig. I 2016 blev han ramt af Toxoplasmose (haresyge), som udviklede sig til hjernebetændelse. I dag er han i hæmodialyse i eget hjem og skal fortsat være det.

Frank er uddannet som finmekaniker og har i de sidste 30 år af sit arbejdsliv været beskæftiget indenfor medicinalindustrien. I perioden fra 2017 til 2023 var Frank i flexjob. Han blev senere førtidspensionist, hvorefter hans nuværende status er folkepensionist.

I dag nyder Frank tilværelsen sammen med sin hustru i Greve i Østsjælland og bruger fritiden til sysler som ostefremstilling, bagning af surdejsbrød samt røgning af fisk og kød. Sammen har de en voksen datter og to børnebørn. Når helbredet tillader det, nyder Frank fritidsaktiviteter som lystfiskeri og krocket.

Kontakt Frank på: Megetlet@outlook.dk

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.