Vælg en side

Nyrevenner i Sydvestjylland

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner i Sydvestjylland og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

 

Solvei Hansen

Solvei Hansen (f. 1958)

Solvei fik allerede som 24årig problemer med sin nyre, uden man dog havde en diagnose at sætte på. Hun var i dialyse i 1986 og blev senere transplanteret. I 2012 begyndte hun i dialyse igen, da hun fik kræft i den transplanterede nyre. Frem til 2018 var hun i hæmodialyse i hjemmet, indtil hun blev transplanteret for anden gang med en nyre fra et familiemedlem.

Solvei har været rådgiver i et realkredit institut og har uddannet sig som ergoterapeut. I dag er hun førtidspensionist og bruger sin tid på sine to børnebørn og på at upcycle brugt børnetøj og drive en webshop, hvor hun sælger børnetøj. Hun bor i Varde i Sydvestjylland.

Kontakt Solvei på: solveihansen@gmail.com

Per Revsbæk

Per Revsbæk (f. 1959)

Per er diagnosticeret med cystenyrer og blev i år 2000 derudover syg med en blodprop i hjernen forårsaget af for højt blodtryk og en stresset levevis. Han begyndte i posedialyse, indtil han blev transplanteret i 2003. Der gik nogle år, før den fungerede ok, men med årene fungerer den godt. Han nyder livet (næsten) hver dag i dag.

Per er førtidspensionist siden 2002, men arbejder stadig nogle timer om måneden. Han har en baggrund som skibsmontør, ingeniør og direktør for en virksomhed. Han har tre børn og to børnebørn. Han rejser gerne til Thailand. Pers søn og mor er/var også diagnosticeret, så han kender også til det at have pårørende, som har en kronisk nyresygdom. Per bor i Esbjerg i Sydvestjylland.

Kontakt Per på: per.revsbaek@esenet.dk

Conny Juul Jørgensen

Conny Juul Jørgensen (f. 1966)

Conny fik i 1995 konstateret uræmi på grund af kronisk nyrebetændelse. Efter uden held at have forsøgt med posedialyse, var hun godt et år i hæmodialyse på Esbjerg sygehus. I 1998 fik hun en ny nyre fra sin far på Aarhus Universitets Hospital, og nyren fungerer stadig i dag.

Conny arbejder på fuldtid som Project Specialist ved LEGO System A/S. Når Conny ikke arbejder, er hun glad for at gå ture med sin Chihuahua, dyrke yoga, gymnastik og gerne Aqua fitness, hvis tiden tillader det.  

Conny er gift med Bo og bor i Grindsted i Sydvestjylland. Sammen har de et sommerhus, som de nyder at renovere – og det har foreløbig stået på i 8 år.

Kontakt Conny på: cjj@juul.mail.dk

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.