Vælg en side

Nyrevenner på Fyn

Her kan du læse om Nyreforeningens frivillige Nyrevenner på Fyn og finde deres e-mail adresse. Ved at læse om de enkelte Nyrevenner kan du finde en, som du gerne vil tale med. Herefter skriver du kort om dig selv til dem, og så kontakter Nyrevennen dig med henblik på at finde tid og sted for at mødes. I kan mødes en gang eller vælge at mødes flere gange, hvis der er behov.

 

Karsten Hyldebo Pedersen

Karsten Hyldebo Pedersen (f. 1958)

Karsten blev diagnosticeret med polycystisk nyresygdom (cystenyrer) i 2005. Han har fået immundæmpende og blodtrykssænkende medicin og skulle begynde dialyse, men fik mulighed for en transplantation i 2016. Han kender til følgesygdomme ved transplantationer samt ved cystenyrer og har haft blærer, der springer.

Han har en søster, som er afgået ved døden pga. cystenyrer, så han kender også til det at være pårørende til en person med en nyresygdom og at leve med en arvelig sygdom i familien. Han bor i Odense C. på Fyn.

Kontakt Karsten på: hyldebo3@gmail.com

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om Nyrevenner, kan du kontakte projektleder Liv Hübner Østergaard på tlf. 92 15 08 54 eller på mail lh@nyre.dk.